martes, 14 de abril de 2009

Pasqua TSKV'09: FIRE! RESUM



Després d'una Pasqua tan intensa com la viscuda a Raimat és hora de fer un petit resum i penjar fotos perquè entre tots ho puguem compartir.

Dijous al matí vam sortir de BCN per marxar al col·legi Claver en Raimat, Lleida. Érem molta gent i per grups ens vam anar coneixent.

Dijous era el dia de l'Amor i el Servei i ho vam viure al partir el pa i al rentar-nos les mans. Després de sopar vam acompanyar a Jesús en la pregària de Getsemaní.

Divendres Jesús és condemnat a mort i tots vam viure el seu Via Crucis, vam viure la seva passió i mort, vam vetllar-ho a la Creu.

Dissabte, quan tot ho sembla perdut, vam viure un camí d'Emmaús particular, veiérem que Jesús era amb nosaltres, en els seus signes, Ell és amb nosaltres.

Tots plegats anàrem a la Parròquia de Sant Ignasi a Lleida, on celebraríem amb tota la comunitat la Vetlla Pasqual, per anunciar que Jesús havia Ressuscitat.

"Som Testimonis de Resurrecció
Ell ulls la veu, els gestos han de dir Jesús és viu"
Per la nit vam ballar al so de La Patilla Blue Band fins ben entrada la matinada.

Diumenge, tot i la son, sabíem que per dintre hi havia una força que ens portaria cap endavant.

Ara cal compartir-ho amb tothom. És per això que us convidem a que pengeu les vostres FOTOS i deixeu el link en els comentaris, també es penjaren les fotos a la web oficial de la Pasqua, així que estigueu atents.

ALBUM PICASSA

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ens toca ser PIRÒMANS a Galilea!!!

Alexis