miércoles, 1 de abril de 2009

Missa Dissabte 04/04. Comença Setmana Santa

Durant la Quaresma ens hem estat preparant, en les misses de dissabte han sortit moltes coses del que significa per nosaltres la Quaresma i com volem preparar-nos: la primera setmana s'ens anuncià l'arribada del Regne, que Déu era a prop; la segona setmana "Jesús ens invita en aquesta Quaresma a anar-nos transfigurant a "imatge i semblança" d'Ell i amb aquesta transfiguració - en l'amor i la justícia - anar trobant els camins de la pau i joia interiors, ja que és la transfiguració del cor la que ens porta la progressiva plenitud de vida i ens prepara cap a la creu quan vingui"; la tercera setmana veiem un Jesús viu, "perquè en el món s'acollís Déu i el que Déu estima: la fraternitat entre els homes, el servei, la generositat fins l'extrem, el donar la vida els uns pels altres."; la quarta setmana a la missa jove vam veure que som un plat trencat, però que hi ha esperança, perquè Déu ens estima com som: imperfectes; i la darrera setmana el missatge era que havíem de ser com el gra de blat que cau a terra i mor per donar fruit, hem de gastar la nostra vida per donar fruit, per ser feliços. Han estat 40 dies molt intensos.





I aquest dissabte celebrem la entrada de Jesús a Jerusalem, celebrem l'inici de la Setmana Santa.
El rebrem amb rams i oliveres, amb un cor ple d'esperança.

Com cada dissabte us esperem a les 19.30 per celebrar la missa jove al Casal Loiola. Obrim portes cap a les 18.00 de la tarda i després de la missa et convidem a sopar tots plegats.

Recorda que ja s'acosta la Pasqua. Ja has escoltat l'himne de la pasqua?

Com sempre et deixem amb la vinyeta de la setmana:

Mc 11, 7-10
Llavors portaren a Jesús el pollí, li van posar al damunt els seus mantells, i ell hi va muntar. Molts van estendre els mantells pel camí, i d'altres, ramatge que tallaven dels camps. Els qui anaven davant i els qui seguien darrere cridaven: Hosanna! Beneït el qui ve en nom del Senyor! Beneït el Regne que arriba, el del nostre pare David! Hosanna a dalt del cel!

A pregaria.cat hi trobaràs totes les vinyetes i homilies de cada setmana.

No hay comentarios: